PUBG İzleme Sınırı Aşıldı Hatası Çözümü

Dünyanın en çok oynanılan ve isminden bol bol söz edilen pubg oyunu, gün geçtikçe çok daha fazla rağbet görmeye devam etmektedir. Sık aralıklarla aldığı güncellemeler ile kendini çok daha farklı bir oyun haline getiren ve oyuncuların göz bebeği olan pubg oyununda her oyunda olduğu gibi maallesef hatalar da beraberinde gelmektedir. Bu yazımızda sizlere pubg izleme sınırı aşıldı sorununun çözümünü aktarmak istiyorum ki internette gördüğüm ve birçok kişinin yaşadığı bir problem olduğu için yararlı bir makale olacağını umuyorum.

Dünya üzerinde 200 milyondan fazla kişinin oynadığı bu oyunda her yaştan oyuncusu bulunmaktadır. Oyuna gelen bazı güncellemelerin içerisinde bu hatada yer almaktadır. Bu aslında bir hata değil, oyun yapımcısının oyuncuların iyiliği için geliştirdiği bir yöntemdir. 4-6 saat arasında eğer aralıksız pubg oynadığınızda bu hatayı otomatik olarak alacaksınızdır

Aşağıda bulunan çözüm yöntemini kendiniz eksiksiz bir şekilde tamamladığınızda sorun tamamen ortadan kalkmış olacaktır. Bu rahatsız edici hatayı almadan oyun oynamaya devam edebilirsiniz.

PUBG İzleme Sınırı Aşıldı Hatası Çözümü

  • İlk olarak PUBG oyununu sistemden kapatıyoruz.
  • Daha sonra Bilgisayarım klasörüne giriş yapıyoruz.
  • Buradan ise C:\Users\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\ klasörüne giriş yapıyoruz.
  • Açılan pencerede bulunan GameUserSetting.ini dosyasını kalıcı olarak silin.

Hemen ardından steam programını açarak pubg seçiyorsunuz ve ufak bir indirme işlemi gerçekleşecektir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık steam üzerinden bu uyarıyı almadan oynayabileceksiniz.

Çözüm gayet basit bir şekilde gerçekleştiği için artık sizlerde bu hatayı almadan kolayca pubg oynama imkanını sağlayabilirsiniz. Sizlerde aldığınız hatayı bu yöntem ile çözdüyseniz aşağıda bulunan yorum kısmına yazarak bizlerle birlikte paylaşabilirsiniz..

Ayrıca bizleri facebook ve twitter sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek paylaşımlarımızdan ilk haberdar olan kişi olabilirsiniz.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler