En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

İngilizce dünya üzerinde kullanılan en popüler dillerden birisidir. Türkiye’de de son zamanlarda özellikle dil öğrenme açısından büyük bir istek olduğunu da söylemeliyim ki büyük ihtimalle sizlerde bu kişilerden birisi olmalısınız.

İngilizce dilinin kurallarını ve konuşmayı öğrenebilmek için yapılabilecek aslında bir sürü aktivite ve etkinlik bulunmaktadır fakat bizler sizler için android telefonlarınızda uygulamalarla birlikte ingilizce öğrenme yolunu sizlere tavsiye edeceğiz. Forum gibi alanlarda birçok kişi yabancı dil nasıl öğrenilir gibi sorular sormaktadır. Aşağıda bulunan yöntemler ile kolayca bu işlemi gerçekleştirebileceksinizdir. 

Emin olun sizlere paylaştığımız uygulamalar sadece Türkiye dalında değil, birçok ülke tarafından kullanılmakta ve kullanıcılarına son derece tavsiye edilmektedir. İsterseniz fazla vakit kaybetmeden en iyi İngilizce dil öğrenimi gerçekleştirebileceğiniz uygulamalara göz atalım.

Busuu

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

Android ve İos dünyasının dil öğrenme denildiğinde ilk akla gelen uygulamalarından birisi olan busuu, sizlere en iyi şekilde 9’dan fazla dili öğretmede yardımcı olmaktadır. 12 farklı dili ayrı ayrı öğrenebileceğiniz bu uygulama ile birlikte online kurslara katıldığınız taktirde harika bir dil yapınız ve konuşma stiliniz ortaya çıkacaktır.


Duolingo’yla Bedava İngilizce

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

Mobil teknolojinin ingilizce dil öğrenmede insanlara vermiş olduğu en büyük nimetlerden biriside duolingo isimli yabancı dil öğrenme uygulamasıdır. Bünyesinde sadece İngilizce dil öğrenme özelliğinin bulunduğu bu uygulamayı dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Okuduğum yorumlar ve alınan geri bildirimleri inceleme altına aldığımız taktirde uygulama başarılı bir şekilde dil öğretme hizmetini gerçekleştirmektedir ve bende sizlerle özellikle bu uygulamayı paylaşmaktayım.

Ayrıca bkz: Teknoloji Bloğu


HelloTalk – Yabancı Dilleri Konuş & Öğren

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

HelloTalk uygulaması sizlerin yabancı dil öğrenmesinde etkili olan unsurlardan birisidir ki bu sefer ki uygulamamız biraz daha farklı bir şekilde çalıştığını söyleyebilirim. Uygulama sizleri bir sosyal ağın içerisine atmakta ve karşınızda istediğiniz bir dilde ki insanı getirmektedir. Sizler uygulamanın translate yardımı ile birlikte o gerçek kişi ile sohbete başladıktan sonra biraz o size yardım edecektir ki biraz da siz kendi dilinizde o kişiye yardım ettiğinizde bu şekilde yardımlaşa yaptığınızda az da olsa bilgi birikiminiz dil hakkında artacaktır.


Memrise ile Dil Öğren: İngilizce, Arapça, Rusça…

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

İsmini mutlaka duyduğunuzu düşündüğüm memrise dil öğrenme uygulaması, android dünyasının popüler yabancı dil öğrenme uygulamalarındandır. Editörün seçimi olan bu uygulama ile birbirinden farklı dilleri öğrenebilme imkanınız bulunmaktadır. Dinleme becerilerinizi geliştirerek günlük yararlı ifadeleri öğrenebileceğiniz bu uygulama sayesinde en yakın zamanda yavaş yavaş öğrenmek istediğiniz dil hakkında birçok bilgiye erişebileceksinizdir.


Drops: Amerikan İngilizcesini olarak öğren!

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

Listemizin son uygulaması olan drops, kaliteli dil öğreten uygulamalardan birisidir. Amerikan İngilizcesi öğrenmek isteyenlerin mutlaka denemesini düşündüğüm bir uygulama olan drops, %100 olarak görsel öğrenmeye dayalı olarak bir altyapıya sahip olduğunu söyleyebilirim. Diğer uygulamalara göre biraz daha basit ve kolay bir kullanımı olan bu uygulama maallesef çok popüler ve çok indirilen bir uygulama değildir fakat görsel olarak bir şölen ile bizleri karşıladığı için listemize eklemiş bulunmaktayız.

Dil öğrenmeye dayalı olarak birbirinden farklı yöntemler bulunmaktadır ki bunu yapmanın en kolay yollarından birisi de telefon, tablet veya bilgisayarlarımızdan doğru öğrenebilmektir.

Bizler sizlere telefon veya tabletlerinizde öğrenebilmeniz için bu listemizi hazırladık. Bu sayede daha kolay ve işinize gelerek kullanacağınızı düşündüğümüz için. Sizlerde kullandığınız farklı dil öğrenme uygulamalarını aşağıda yorum olarak yazabilir ve bizlerle birlikte paylaşabilirsiniz.

Ayrıca bizleri Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler