Valorant FPS ve Ping Gösterme

Ülkemiz ve dünya genelinde son zamanlarda en popüler oyunlardan birisi haline gelen valorant, gün geçtikçe oyuncu sayısını yükseltmeye devam etmektedir. Bu yazımızda sizler için internette son zamanlarda gördüğüm valorant fps gösterme, valorant ping gösterme, valorant fps ve ping gösterme gibi soru başlıklarını bu yazımızda kolay adımlarla göstererek sizleri bilgilendireceğiz.

Valorant oyunu oynarken her oyunda olduğu gibi anlık olarak fps ve ping değerlerini görmek isteriz ki bu durum hemen hemen her oyuncunun istediği bir olaydır. Birazdan göstereceğimiz yöntem ile birlikte valorant oyununda kolaylıkla bu değerleri yapacağımız işlemler sonrasında görebileceksinizdir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan işlemlerimize geçerek bizleri hangi adımların beklediğine göz atabilir ve sizlerde oyun içerisinde bu işlemi kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Valorant FPS ve Ping Gösterme

Valorant oyununda fps ve ping açabilmek için herhangi bir yazılım, program vs bir şeye ihtiyaç yoktur. Burada anlatmış olduğum yöntemle kolaylıkla açabilecek ve aynı zamanda kolaylıkla geri kapatabileceksinizdir.

  • Valorant’a giriyoruz.
  • Ana ekran bölümünden “Ayarlar”a giriyoruz.
  • Açılan ekrandan “Video” bölümüne tıklıyoruz.
  • Bu ekran üzerinden ise “Nitelikler” kısmına geliyoruz.
  • Buradan ise “İstemci FPS” ve “Ağ Gidiş Geliş Süresi” seçeneklerini “Sadece Metin” olarak ayarlıyoruz.
  • Ayarları kaydederek bir maça girin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık her maça girdiğinizde hem fps değeriniz hem de ping değeriniz ekranınızın bir köşesinde kolaylıkla gözükecektir. Eğer ki bu istatistikleri kapatmak isterseniz aynı ayarlar üzerinden eski ayarlarınıza gelerek kapatabilirsiniz.

Bu tür oyunlarda fps ve ping görmek için birçok kişi program kullanmanızı önermektedir fakat oyunların genel olarak bu tür kendi özellikleri olduğu için program kullanmak yerine ayarlardan bu şekilde açmak daha sağlıklı bir işlem olacaktır. Aşağıda bulunan yorum kısmına oyun ve konu ile alakalı görüşlerinizi yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek konular

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler