SGK Arefe Günü Açık mı 2023

SGK Arefe Günü Açık Mı?

Ramazan ve Kurban Bayramı arefelerinde Sosyal Güvenlik Merkezleri yarım gün olarak hizmet vermektedir. Arefe günleri resmi tatil günü sayılmadığından özel sektör çalışanları tam gün olarak çalışırken, kamu bankaları 13.00’e kadar hizmet vermektedir. Bazı özel bankalar ise tüm gün açık olabilmektedir.

SGK Arefe Günü Hizmetleri

Ramazan Bayramı arefesi olan 20.04.2023 tarihinde SGK hizmet verecektir. Mesai saatleri bazı yerlerde 08.00, bazı yerlerde ise 08.30 başlamaktadır ve tüm SGK birimleri öğleden sonra saat 13.00’e kadar hizmet vermektedir.

Kurban Bayramı arefesi olan 27 Haziran 2023 tarihinde de SGK yarım gün hizmet sağlayacaktır.

SGK Hafta Sonu Hizmetleri

SGK merkezleri genel olarak hafta sonu kapalıdır. Ancak, EYT ve diğer işlemler için bazı SGK merkezleri hafta sonu açık olabilmektedir. SGK Pazar günü açık mı, Cumartesi hizmet veriyor mu gibi sorularınızın cevaplarına SGK hafta sonu açık mı başlıklı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Sonuç Olarak

Ramazan ve Kurban Bayramı arefelerinde Sosyal Güvenlik Merkezleri yarım gün hizmet verirken, özel sektör çalışanları tam gün çalışmaktadır. Bankaların açılış saatleri de tıpkı SGK gibi öğleden sonra başlamaktadır. Tatil dönemlerinde işlemleriniz için önceden planlama yaparak mağdur olmamak için merkezlerin çalışma saatlerine dikkat etmenizi öneririz.

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler