7440 Yapılandırma Başvuru ve Ödeme Süreleri Uzatıldı

Cumhurbaşkanı Kararı ile 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırma başvuru ve ödeme süresi uzatıldı. Buna göre son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 tarihinden 30 Haziran 2023 tarihine, peşin ve ilk taksit son ödeme tarihleri ise 31.07.2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu tarihe kadar yapılandırma başvurusu yapmayanlar, online başvuru yapabilecekleri sayfalarımıza başvuruda bulunabilirler.

Tüm vergi mükellefleri için faydalı olan yapılandırma Kanunu, vergi yapılandırması yaparak zamanında ve uygun koşullarda ödeme imkânı sağlıyor. Bu düzenleme ile borçların ödeme süresi uzatılarak ödeme kolaylığı sağlanarak, borçların yapılandırılması ve ödemelerinin takip edilmesi hedefleniyor. Bu yeni düzenleme sayesinde, mükellefler en uygun ödeme koşulları ile borçlarının taksitlendirilmesinden ve ödemelerinde sıkıntı yaşamadan borçlarını ödeyebilme imkânına sahip olacaklar.

Mükelleflerin avantaj sağlamak için yapmaları gereken şey, yapılandırma başvurusunu zamanında yaparak, düzenli ödemeleri yapmak ve bu sayede borçlarını ödeyerek borçlarından kurtulmaktır.

Bu düzenleme ile vergi mükelleflerinin yükü hafifletilmekte ve aynı zamanda hem vatandaşların hem de devletin yararına olan çok önemli bir adım atılmaktadır. Yapılandırma başvurusu yapmayan mükellefler, son tarihte başvuru yaparak önemli bir fırsatı kaçırmamalıdırlar. Borçlarınızı ödemek için yapılandırma düzenlemelerinden yararlanarak daha rahat ödeme koşulları ile borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler