Aras Kargo Takip Nasıl Yapılır? Aras Kargom Nerede?

Aras Kargo Takip Nasıl Yapılır?

Aras Kargo, kaliteli gönderi teslimatı yapan kargoların başında gelmektedir. Türk kargo sektöründe; standartlara uygunluğu, hizmet kalitesi, yaygın ve geniş ulaşım ağı ile her zaman önde olan kuruluşlardan biridir. Ayrıca aylık 12 milyon gönderi teslimatı yapan Aras Kargo’da artan hacim ile milyonlarca alıcı ve gönderici, Aras kargom nerede diye merak edip kargolarının nerede olduğunu sorgularlar. Aras Kargo, müşterilerinin gönderilerini takip etmeleri konusunda kolaylık sağlayan birçok seçenek sunmaktadır.

Aras Kargo Takip İşlemi Nasıl Yapılır?

Eğer gönderiniz Aras Kargo ile size ulaşacaksa paketinizin nerede olduğu ile ilgili kafa yormanıza gerek yok. Çünkü kargo şirketi SMS yoluyla size bir gönderi numarası bildiriyor. Bu numara ile kargonuzun güncel durumunu kolaylıkla takip edebilirsiniz. Elbette şubeyi arayarak da sorgulama yapmak mümkün, ancak Aras Kargo takip no ile mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden kargo sorgulamanızı daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

1. İnternet sitesinden Aras Kargo sorgulama

Paketinizin nerede olduğunu öğrenmek için Aras Kargo gönderi takip numarasını kullanarak internet sitesi üzerinden sorgulamanızı yapabilirsiniz. Aras Kargo resmi sitesine girerek iki türlü sorgulama yapabilirsiniz. Sayfa üzerinde bulunan gönderi takip alanına SMS yoluyla gelen ya da faturada yer alan gönderi numaranızı girerek sorgulama yapabilirsiniz. E-ticaret takip alanından şirket ismi seçip Aras Kargo sipariş takip numaranızı girerek sorgulamanızı gerçekleştirebilirsiniz.

2. Telefonla Aras Kargo sorgulama

Aras Kargo takip işlemlerinizi kurumun çağrı merkezi numarasını arayarak da gerçekleştirebilirsiniz fakat buradan yapacağınız işlemler internet sitesinden yapacağınız sorgulama kadar hızlı sonuç vermeyebilir. Diğer taraftan takip numaranızı unuttuysanız ya da bilmiyorsanız internet sitesinden hizmet alamayacağınız için telefonunuzu kullanarak güvenli bir hizmet alabilirsiniz.

3. Mobil Uygulama üzerinden Aras Kargo sorgulama

Akıllı telefonlarınızla Aras Kargo mobil uygulamasını kullanarak kargo takibinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Üç mobil platformu da destekleyen uygulamalar ile Aras Kargo sipariş takip işleminizi yapabilirsiniz. Microsoft Store, Google Play Store ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen Aras Kargo mobil uygulamasının sunduğu canlı destek hizmeti sayesinde müşteri temsilcisi ile rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.

4. Şubeden Aras Kargo sorgulama

Eğer internet sitesi, mobil uygulama ve telefonla istediğiniz hizmeti alamadıysanız gönderi sorgulama işlemleri için Aras Kargo şubelerine de gidebilirsiniz. Şube aracılığıyla kargo sorgulaması yapmak isterseniz T.C .kimlik numaranızı ve telefon numaranızı kullanarak gönderinizin hangi aşamada olduğunu tespit edebilirsiniz.

5. Facebook üzerinden Aras Kargo sorgulama

Aras Kargo’nun Facebook aracılığıyla sunduğu “Kargom Nerede?” hizmeti ile gönderi takip işlemlerinizi yapabilirsiniz. Facebook üzerinden Aras Kargo ile gönderilen kargolarınızı takip etmek için kargo takip numaranızı sayfadaki boşluğa yazmanız ve arama butonuna tıklamanız gerekir.

Aras Kargo İle Yurt Dışı Gönderim

Aras Kargo, Aras Yurt Dışı adlı hizmeti ile 5 kıtada 265 ülkeye hizmet sunan bir şirket konumunda. Dünya çapındaki çözüm ortaklarıyla müşterilerinin tercihlerine göre farklı hizmetler sağlayarak çalışan yurt dışı gönderim hizmetinin; Standart Ekspres Hava Kargo Kara yolu Deniz yolu hizmetleri olarak sunduğu seçeneklerden birini kullanabilirsiniz.

Aras Kargo Gönderi Ücreti

Aras Kargo, gönderi ücretlerini çeşitli kriterler göz önüne

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler