Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaktadır. Başvuru yapabilmeniz için birkaç koşulun sağlanması gerekmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı Kimlere Verilir

Samsun Büyükşehir Belediyesi ramazan yardımı maddi durumu kötü olan, herhangi bir sosyal güvencesi bulunmayan kişilere verilmektedir. Ayrıca sağlık sorunu yaşayan, geliri asgari ücretten düşük olan, işini kaybeden veya işten çıkarılan kişilere öncelikli olarak yardım yapılır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu

Başvurular, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bizzat giderek yapılabilir veya daha önce yardım alanlar belediyenin telefon numarasını arayarak ramazan kolisi talebinde bulunabilirler. Ayrıca, E-Devlet üzerinden veya belediyenin web sitesinden de başvuru yapılabilmektedir. Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, engelli olması, çalışmasına engel teşkil eden bir durumunun olması ve sigortalı olarak bir işte çalışmamış olması gerekmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi İçeriği

Samsun Büyükşehir Belediyesi yardım kolisinde temel gıda ürünleri bulunmaktadır. Makarna, ayçiçek yağı, buğday unu, toz şeker, pirinç, kuru fasulye, bulgur, yeşil mercimek, kırmızı mercimek, konserve bezelye, nohut, helva ve zeytin olmak üzere değişiklik gösterebilmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı Başvuru Formu

Başvuruları yaparken, belediye tarafından verilen diğer yardımlardan faydalanmak için doldurulması gereken bir başvuru formu vardır. Formda yer alan kişisel bilgilerin doğru olması gerekmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Erzak Yardımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ramazan yardımı sosyal yardımlaşma birimine yada muhtarlıklara giderek yardım talebinde bulunarak alınabilir. Ramazan erzak yardımı, mahallelerde tespit edilen ailelere verilmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardım Kolisi Başvuru Sorgulama

Başvuru sonuçlarını E-Devlet üzerinden, belediyenin resmi web sitesine giriş yaparak ya da telefonla sorgulayabilirsiniz. Başvuru sonuçları ortalama 10-15 gün içerisinde sonuçlanmaktadır.

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler