İBB Ekmek Yardımı Nasıl Alınır? Ekmek Yardımı Başvurusu

İBB Ekmek Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İBB Halk Ekmek yardımları; İstanbulkart sahibi olan ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak yapılıyor. Yani İstanbulkart isimli kartı bulunmayan kişilerin ekmek yardımı alma hakları da bulunmuyor. Bu yüzden de ekmek yardımından yararlanmak isteyenlerin öncelikle İBB İstanbulkart isimli sosyal destek kartına başvurmaları gerekiyor.

Halk Ekmek ve Sosyal Destek Kartı Başvuruları Nereden Yapılır?

Halk Ekmek ve sosyal destek kartı başvuruları; Edirnekapı, Üsküdar ya da Büyükçekmece’de bulunan sosyal hizmet merkez ya da müdürlüklerine gidilerek yapılabiliyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahipleri, başvuruları için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüklerine bağlı olan Kadın Koordinasyon merkezine de gidebiliyorlar.

E-devlet Üzerinden Halk Ekmek Yardımı Başvurusu Yapılabilir Mi?

E-devlet üzerinden İBB halk ekmek yardımına şu an için başvurulamıyor.

İBB Halk Ekmek Yardım Başvurusu Telefon Numarası

İBB Halk Ekmek yardımı ön başvurularınız için ALO153 Beyaz Masa hattını arayabilirsiniz.

Halk Ekmek Başvuru Sorgulama

İBB Halk Ekmek yardımına başvuran İstanbullu ihtiyaç sahipleri, başvurularının İBB tarafından kabul edilip edilmediğini öğrenmek adına ALO153 Beyaz Masa hattını ya da başvurdukları sosyal hizmet merkez ya da müdürlüğünü arayabiliyorlar.

İBB Halk Ekmek Kimlere Veriliyor?

İstanbulkart isimli sosyal destek kartı sahibi olan kişiler; Halk Ekmek yardımından yararlanabiliyorlar. İstanbulkart isimli sosyal yardım kartı başvurusu onaylanan kişilerin kartlarına her ay İBB tarafından bir miktar yardım parası yatırılıyor. Kişiler, kartlarını BİM, Migros, A101 gibi anlaşmalı marketlerden alışveriş yaparken kullanabiliyorlar. Aynı zamanda Halk ekmek alırken de bu kartlarını kullanabiliyorlar.

İBB Halk Ekmek Yardımı Başvuru Formu

İBB Halk Ekmek ve sosyal yardım kartı desteğine başvurmak isteyen kişilerin başvuruları sırasında başvuru form

Yorum yapın

tokat haber - tokatgazetesi
meritking madridbet kingroyal giriş kingroyal meritking giriş deneme bonusu veren siteler